Authors

Anjo van de Ven

Wethouder in Alkmaar voor Ruimtelijke Ordening en Grondzaken, Groen, Dierenwelzijn, Cultuur en Monumentenzorg, Welzijn en WMO. En gastblogger bij Shuffle!

Daniel van de Wetering

Hoi, ik ben Daniel, voorzitter van Stichting Shuffle en fotograaf. Ik vind het leuk om te helpen met het behalen van onze doelstellingen, op zowel strategisch als uitvoerend niveau. Soms schrijf ik hier ook wel eens wat. Heb je vragen over ons bestuur? Dan wil ik die natuurlijk graag beantwoorden. Mail je me?

Avatar foto

Dionne Pekel

Hi guys, ik ben Dionne trotse kaaskop én Shuffelaar. Ik wandel graag over onbekende Alkmaarse paden en toon deze graag aan je met mijn woorden. In het dagelijks leven ben ik werkzaam als online editor, want knutselen met tekst doe ik het liefst en online zijn vind ik cool. Verder gaat mijn hartje sneller kloppen van kunst, cultuur en mijn medemens (jij dus). Verder ben ik gek op dansen, golfjes pakken en een drankje doen met vrienden. Mijn glas? Die is halfvol. ALTIJD. Cheers! Op jou, op de stad, op ons. Amen.

Ema Najetovic

Ik ben Ema Najetovic en samen met Karlijn Plunkett heb ik Shuffle in het leven geroepen omdat ik vind dat er niks was om te lezen over hoe leuk Alkmaar is. Al snel ontdekte ik dat ik iedereen graag de kans wil geven om te kunnen schrijven en spuien. Vandaar de ‘Iedereen mag meedoen’ uitroep. Bij Shuffle zijn we vrienden en we zijn lief voor elkaar. We zijn geïnteresseerd in anderen en pakken alle kansen die we pakken kunnen. Tot nu toe lukt het aardig. We hebben iets heel moois neergezet en ik hoop dat het voor áltijd en áltijd blijft bestaan en ontwikkelen. Op een gegeven moment zonder mij, maar nu nog niet.

Lonneke van Heugten

Dramaturg, dichter en cultuurwetenschapper die wel eens is beschreven als: "Wilde krullenbol die overal in Alkmaar spontaan begint te verschijnen. Ze schrijft, filosofeert en regelt alles bij elkaar. Geen idee hoe oud ze is maar ze leert in ieder geval ongeremd door. Met haar enthousiaste aanpak wordt elk project een succes. Ze kan ook best lekker koken." www.lonnekevanheugten.com/nachtvlinder

Nikki Vrees

Jonge schrijfster, levensgenieter, uitstekende kok, buitenmens en dol op avontuur.

Avatar foto

Rosa de Boer

Ik ben Rosa, of zoals de meesten mij noemen, Roos. Aangenaam. Verliefd op de magie die kan ontstaan door het gebruik van woorden. Yoga teacher, boekenwurm, reis-addict en poëzie-fan. Ik hou van verbinding en inspiratie en schrijf daarom voor Shuffle. Trots op dit toffe initiatief in Alkmaar 🙂 Namasté!

Avatar foto

Senna Brammer

Deze enthousiaste journalistiek studente, wil graag alles van je weten!

Avatar foto

Shuffle Magazine

Het actieve online podium voor mening en creativiteit. Iedereen mag meedoen. Wij willen Alkmaar laten zien hoe leuk Alkmaar is en wat maakt deze stad? De mensen en initiatieven. Eens per maand komen we samen om te brainen over wat voor leuke dingen we weer met Alkmaar mogen delen.