Aan het lezen
Beer in a Box

Beer in a Box

Beer in a Box vroeg Shuffle of wij de beer box willen testen. Dit varkentje kon door niemand beter worden gewassen dan de jongens van Brouwerij 1573. Aangezien Vincent en Camille al actief zijn voor Shuffle, hoefde Ludo alleen maar aan te sluiten.

Beer in a wat? Beer in a box!

In het pakket van Beer in a Box wordt, voor een redelijke prijs, een doos met vijf verschillende speciaalbieren (van ieder twee) bij jou thuis geleverd. Of ergens anders als je dat wilt. Vette luxe dus! Elke box heeft een eigen samenstelling, waardoor er iedere keer verschillende biertjes besteld kunnen worden. Een perfect idee om je favoriete bier te ontdekken.

Wij hebben de Ahoy Box #3 van Beer in a Box met veel plezier voor jullie getest!

Check: www.beerinabox.nl voor meer info of geef ze ff een likey. (www.facebook.com/beerinabox), zodat je direct hoort wanneer ze weer nieuwe bieren hebben, hebben, hebben.

 

Kosten: €32,95 inclusief verzendkosten

Dit vonden wij ervan!

Een absolute aanrader om cadeau te geven of met vrienden te drinken. Het bestellen van zo’n box en het drinken ervan, doet het zeer waarschijnlijk goed op Facebook. De prijs is oké; het is niet duur. Niet iets voor een student om maandelijks te bestellen, maar als je werkt, is dit een prima verwennerij. En met z’n tweeën kun je zo’n box best cadeau doen aan een vriend.

De woordgrap met een beer (het dier) is een goed gevonden beeldmerk en het is herkenbaar. Iedereen begrijpt de verwijzing uiteraard. Het pakt wel, ziet er tof uit.

 

De Ahoy Box #3 is geïnspireerd door de lente en heeft veel frisse en fruitige bieren. Barbecue aan en openknallen die bieren! Of lekker het singelpark met een kleed in de zon. Wij testten de bieren in Daalmeer, dat is ook Alkmaar hè!

“Het zijn vaak de parels die nog ontdekt moeten worden.”

De aanlevering in doos is goed. Het is prima verpakt met piepschuim en aparte vakjes voor elk biertje. Sowieso vet als er iemand met zo’n box aanbelt. De sfeer spat ervanaf.

 

Per biertje is een kaart meegeleverd met informatie over de brouwerijen. De infokaarten bevatten leuke teksten en tips, zoals de meest geschikte temperatuur om het bier te drinken of een maaltijd die er goed bij past. Op de achterkant is de mogelijkheid om ‘Mijn mening’ in te vullen. Denk hierbij aan uiterlijk, geur, smaak en afdronk. Je kunt ook een cijfer geven van 1 t/m 10, als je daar zin in hebt. Deze kaarten zijn makkelijk te bewaren om een eigen bier-portfolio te creëren. Dat is dan wel weer leuk.

 

Deze rakkers hebben we verorberd, van superlekker naar lekker

 

1.Howling Wolf

Dit bier had de meest uitgesproken smaak. Zowel zoet, bitter en fris tegelijk. De favoriet van ons alle drie.

 

2. Hop Riot

Een moutig en zeer hoppig bier, wat de naam al doet vermoeden, met een frisse afdronk. Dit bier is met veel zorg gebrouwen en zeer goed in verhouding.

 

3. Gaia

Dit is een Indian Pale Ale met een clusterbom van verschillende gevoelens die je tijdens het drinken krijgt. Voor de fijnproever is dit echt een aanrader!

 

4. Viven Master IPA

Een Indian Pale Ale met veel fruitige elementen, die de naam IPA eer aan doet. Mooie mix van hop, mout en bittertje.

 

5. Zinnebir

Verdampen in het glas is de beste omschrijving. Geen uitgesproken smaken, maar gewoon naar binnen laten glijden is het devies. Mieters.

 

Een test is een test en dit was gewoon iets minder:

Er zitten geen handvatten in de doos en er zitten wat taalfoutjes in de teksten van de infokaarten, maar als dat nu het enige is! In Shuffle zitten ook taalfouten, who cares?

Tip van ons!

UNTAPPD

Het is een soort Foursquare voor bier. Je kunt inchecken waar je bier drinkt en welk biertje je aan het nuttigen bent, cijfers geven en kijken waar je vrienden van een biertje aan het genieten zijn. Dit is de ultieme toevoeging bij een Beer in a box. Het maakt de ervaring compleet!

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online