Aan het lezen
Bekendmaking winnaars Shuffle Foto Expeditie 2

Bekendmaking winnaars Shuffle Foto Expeditie 2

Blijkbaar heeft Shuffle een hoop karmapunten, want wat hadden we een fantastisch weer tijdens onze tweede Foto Expeditie. September is de nieuwe zomer!
Perfect om met je Shuffle goodiebag vol foto opdrachten in en om de binnenstad van Alkmaar foto´s te maken.

Nemen je zenuwen bijna de overhand en wil je weten wie de winnaar is? Scroll dan meteen door naar beneden.

Zondag 19 september

Je kon je inschrijven als duo of solo gaan en Shuffle verzorgde de foto opdrachten. Verder had je alleen je smartphone en wat creativiteit nodig. Want ja, een banaan fotograferen op een toffe of kunstzinnige manier. Hoe doe je dat?

Maar al snel kwamen alle deelnemers in de stemming. Zo ben ik het ene moment aan het kletsen met Geerten en Amber. Maar even later rent Amber de straat over omdat zij een poes heeft ontdekt en die wil fotograferen. Want ook dat was een van onze opdrachten. “fotografeer een kat of een hond”.

En dat is precies wat volgens de deelnemers de Foto Expeditie zo leuk maakt. Door de opdrachten wordt je uitgedaagd om anders naar de stad te kijken. Dus die gore sigarettenpeuken, zijn opeens kunst. En die streep licht daar, als ik nou heel snel mijn telefoon pak kan ik die nog net vast leggen.

Op zoek het perfecte plaatje

Ondanks dat het doel was om een leuke en leerzame middag te hebben, zijn we natuurlijk allemaal heel benieuwd wie er gewonnen hebben! Een driekoppige jury heeft de foto’s beoordeeld op kwaliteit, originaliteit en de uitgevoerde opdrachten. Na lang beraad kwamen zij tot een top 3…

1ste plaats: Miranda Sevenhuijsen
2e plaats: Rohan Boersma
3e plaats: Marloes van Langen

Gefeliciteerd winnaars, de prijzen komen naar jullie toe! Bedankt voor jullie ingezonden foto’s, de jury was erg onder de indruk. Ook zal je de komende weken op onze social media en website de foto’s terugzien van de deelnemers die niet hebben gewonnen. Want ook daar zaten een hoop pareltjes tussen.

View Comments (0)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online