Aan het lezen
Binnenkijken bij David Wester

Binnenkijken bij David Wester

David Wester 25 jaar
Accountmanager in Hoorn
Woont samen met: Derek en KC (Kees-Jan)
Vormt samen met Ivan het duo I-CAN-D

In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met kitesurfen, festivals en zijn vrienden.
Ook heeft David sinds zes maanden verkering met zijn lieve Jolien.
Ben je benieuwd wat David verder doet? Klik dan op zijn spullen en ontdek de man achter de accountmanager…

Peppie

Peppie is David’s kat. Eigenlijk wilde hij een biggetje, omdat die heel intelligent zijn. Totdat er op zijn werk een e-mail rond ging, wie deze lieve kat een huisje kon geven.

David geeft toe eigenlijk geen kattenmens te zijn; hij miste gewoon wat gezelligheid in huis. Dat de kat werd geleverd met kattenbak, voer en zelfs een zak met grind, maakte het wel erg makkelijk. Peppie ging altijd graag naar buiten op het dakterras, totdat ze de hele boel onderscheet. Dit werd door de buren niet erg gewaardeerd. David heeft in zijn hele leven zo’n twintig kilo schijt moeten opruimen, – van Peppie dus – en nu zit deze lieve haarbal binnen. Waarom Peppie nou Peppie heet? Duh, dat komt door haar zwarte ogen “alsof ze een pilletje heeft geslikt”.

Pallet

In eerste instantie wilde David een bed maken van deze prachtige pallet. Eén probleempje: hij had er eigenlijk nog drie nodig. Dus het bed is er niet van gekomen. Het volgende plan was om samen met zijn huisgenoten een vet feest te geven. De pallet zou tijdens deze party voor de aankleding zorgen. Huisgenoot Derek had nog blacklight verf liggen – wie niet? – en David is aan de slag gegaan. Een nadere inspectie laat op de pallet een levensboom zien. Hiermee kreeg het een nieuwe bestemming. En het feest? Dat staat nog steeds in de planning. Ooit.

Gitaar

Deze gitaar heeft David van zijn opa Jan Wester gekregen, die inmiddels 84 is. Jan was jazzmuzikant en is verschillende instrumenten machtig. Toffe opa. Op zijn achttiende kreeg opa Wester deze prachtige gitaar, die toen f 200,- kostte. David speelt zelf ook gitaar. Sinds het begin van dit jaar is hij zelfs zo nu en dan op het podium te vinden. Hij speelt samen met Ivan – onder de naam I-CAN-D – covers, zoals bijvoorbeeld ‘Man down’ van Rihanna en ‘Iron Sky’ van Paolo Nutini. Dit doen ze dan wel op geheel eigen wijze en dit eigenwijze gaat ze goed af. Wil jij een dansje wagen op I-CAN-D of gewoon gênant meeblèren met bekende liedjes? Ze treden binnenkort op bij Stadstrand de Kade!

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online