Aan het lezen
Het dubbelleven van Anna – deel 4  

Het dubbelleven van Anna – deel 4  

Avatar foto

De Alkmaarse die huisvrouw en escort is. Gebaseerd op een waargebeurd verhaal.

‘De taboe die over deze wereld heerst; vanuit een ander oogpunt bekeken. Het is tenslotte ook maar ‘werk’ van een vrouw zoals jij en ik.’

 

Het is een warme vrijdagavond. Anna trekt haar ‘werkkleding’ aan. Stopt snel een jurkje in haar tas samen met haar ‘clutch’ (je weet wel; zo’n klein handtasje, dat lijkt op een portemonnee). Ze wordt vroeger dan anders opgehaald. Vandaag kruipt ze in de huid van Julia Roberts om een bijzonder charismatische man te bezoeken. Adrenaline giert door haar lijf. Anna is één keer eerder bij hem geweest. Ze bleef toen vier uur om te praten, meer te praten en nog veel meer te praten. That’s it. En daar kreeg ze nog dik betaald voor ook! Ging het maar altijd zo makkelijk.

 

Vanavond is het anders. Ze gaat als een ‘plus één’ mee naar een feestje, de verjaardag van vrienden. Vanavond is ze dus een ‘date’. De man heeft haar de laatste keer extra geld toegestopt om een mooie outfit te kopen. Ongewoon, maar zeker charmant.

 

Om 19.00 uur staat Chris klaar, hij brengt haar naar een hotel in de hoofdstad. Daar vindt het feestje plaats. In de auto kleedt Anna zich om. Spijkerbroek uit, jurkje aan. Een ongemakkelijke omkleedsessie later kan de avond beginnen. De man wacht in de lobby op haar. Hij geeft het geld, wat voor Anna is, aan Chris. Ze heeft zelf aangegeven niet zoveel geld op zak te willen hebben. Het is tenslotte €1200 euro; de helft is voor Anna. Prima verdiend toch voor een avondje daten?

 


De man had Anna gevraagd om met andere mensen te praten; anderen mogen er tenslotte niet achter komen dat ze eigenlijk betaald is om mee te gaan. Dit doet ze. Al met al heeft Anna eigenlijk een hele gezellige en leuke avond.

 

Anna is tot vijf uur ’s ochtends geboekt. Het feest is alleen om twee uur al afgelopen. Nog drie uur lang op de hotelkamer doorbrengen met haar date dus. Daar is het bad volgelopen met overheerlijk lavendel badschuim, staat er jazzmuziek op en staat er een fles champagne naast het bad.

Een perfecte avond… En dat alles zonder seks.

 

Om drie uur meldt de man dat Anna Chris mag bellen. Hij is moe en wil slapen. Chris komt Anna halen. In de auto krijgt ze haar deel van het geld. €600 om precies te zijn, dat is nog eens lekker verdienen! Op dit soort avonden heeft Anna het makkelijkste baantje dat je je kunt bedenken.

 

 

XOXO Julia

 

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online