Aan het lezen
Een succesvolle eerste Shuffle Foto Expeditie

Een succesvolle eerste Shuffle Foto Expeditie

Avatar foto

Nadat iedereen wel genoeg binnen heeft gezeten en eindeloze boswandelingen, vond Shuffle het wel tijd voor iets nieuws. Wij organiseerden afgelopen zondag de Shuffle Foto Expeditie. Een creatieve en energieke dag waarin je met je smartphone de stad in ging. Gewapend met een door Shuffle verzorgde goodie bag en toffe opdrachten, schoten 32 deelnemers er op los. En de resultaten zijn indrukwekkend!

De grote dag

Vanaf  13:00 stonden enthousiaste deelnemers te trappelen voor de deur van Trooper om hun tas op te halen. Daarna gingen ze alleen of samen op pad in de Binnenstad van Alkmaar. De opdrachten die ze kregen hadden geen vaste locatie, dus iedereen verspreidde zich kriskras door de stad. En af en toe kwam je iemand tegen met een Shuffle tas om zijn arm en telefoon in zijn hand. Of druk aan de slag met een van onze opdrachten, waarbij ook het goede oude stoepkrijt werd gebruikt!

Per uitgevoerde opdracht stuurde de deelnemers hun beste foto’s. En dat de deelnemers daar een aantal geschaafde knieën en vieze handen voor over hadden, dat werd gewaardeerd. Want wat een resultaten! Tof om te zien dat ze aan de straatjes die we al honderden keren door hebben gelopen, toch nog een hele nieuwe twist konden geven.

Winnaars

Alle deelnemers kregen punten voor het aantal uitgevoerde opdrachten en ook voor de kwaliteit en originaliteit van de foto’s. Aan de driekoppige jury de taak om dit te beoordelen. Hieronder vind je de drie winnaars en hun foto’s. En houdt Shuffle verder in de gaten, want ook de andere deelnemers hebben erg mooi werk ingeleverd!

De winnaars van de Foto Expeditie en hun foto’s

Eerste plaats: Loen en Tim

Tweede plaats: Alex en Mathijs

Derde plaats: Marcel en Maerten

De Shuffle Foto Expeditie is een samenwerking van Shuffle en Keith Montgomery. En mede met steun van Gemeente Alkmaar tot stand gekomen.

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online