Aan het lezen
HELP!!! Single en Corona

HELP!!! Single en Corona

Het zou natuurlijk het begin van een mooie avond kunnen zijn. Jij, single, aan een Corona in een fijn café en dat je dan aan het eind van de avond een leuke vrouw of man aan de haak hebt geslagen en dan samen ’s avonds dronken singletjes gaat draaien. Maar nee, dit gaat dus over het feit dat je als single in dit coronatijdperk echt focking alleen thuiszit en dus geen potentieeltjes in het wild tegen kan komen.

Geschreven door: Tibor Klüppel

In hetzelfde schuitje

Dus wat te doen om dit saaie leven te doorbreken? Aangezien ik in hetzelfde schuitje zit, is mij gevraagd daar wat over te schrijven en na eerst tegengestribbeld te hebben, heb ik de uitdaging toch maar aanvaard. Ga alleen niet denken dat je hier wat aan gaat hebben, want alles wat hieronder komt te staan, slaat waarschijnlijk nergens op of is iets belachelijks. Humor is overigens een belangrijke eigenschap voor singles, want dat is waar andere singels naar zoeken. “Hij/zij moet wel humor hebben’ of ‘hij, zij moet mij kunnen laten lachen’.

Voorbereiding voor na de crisis

Eerst wat tips om ervoor te zorgen dat die singlestatus na de crisis zo snel mogelijk tenietgedaan wordt.

Tip 1,  om voorbereid de crisis uit te komen. Zorg dat je grappig bent als je straks weer ergens komt. En hoe dan? Als je nou van jezelf niet zo grappig of gevat bent dan kan je dat natuurlijk wel oefenen door naar anderen te kijken die dat wel zijn. Kopiëren is namelijk de alleroudste leermethode. En laat Netflix nou volstaan met comedy’s. Doe er je voordeel mee. Kijk wat en hoe ze het doen en maak het je eigen. En als je dan weer onder de mensen bent schroom dan niet je nieuwe vaardigheden te gebruiken.

Tip 2, gezonde geest in een gezond lichaam! Je hebt nu tijd over want je kan toch nergens heen. Dus maak van de nood een deugd en doe oefeningen. Beetje rekken en strekken, buikspieren, opdrukken, squats, planken et cetera. Je vindt op YouTube allerlei trainingsvideos die je hierbij kunnen helpen. Je komt als een ander persoon de crisis uit! En oh ja, voor het geval je thuis werkt, gebruik je lunchpauze dan om oefeningen te doen.

Tip 3, find your inner donkey and kill him. Je wat? Je weet wel; die ezel die je elke keer weer bent als je iemand tegenkomt die je leuk vindt maar dat je dan weer niets durft te zeggen of actie te ondernemen. Onderzoek wat je tegenhoudt en waarom en maak er korte metten mee!

Dit is allemaal leuk, maar met een beetje pech zitten we nog tot eind mei binnen. Dus wat hiermee te doen?

Wat direct te doen

Dit is allemaal leuk maar met een beetje pech zitten we nog tot eind mei binnen. Dus wat hiermee te doen.

1. Maak je gebruik van datingapps, werk ze bij en zorg dat je foto’s up-to-date zijn (je mag ook niet naar de kapper hè, dus die foto klopt echt niet meer en eerlijkheid duurt het langst). Afspreken is nog even niet mogelijk, maar chatten of skypen is toch al beter dan thuis alleen op de bank zitten.

2. Neem eens al je kasten door en geef weg wat je niet meer nodig hebt. Hoe dan? Zet het openbaar en gratis op een Facebookmarket en geef aan dat je zelf iemand kiest die het mag komen ophalen (uitwisselen op afstand bij de deur, want we houden ons wel aan de regels). Wellicht reageert er iemand die je erg leuk lijkt. Kan je altijd afspreken om na de crisis samen wat te gaan drinken.

3. Wat ook een mogelijkheid is, is een virtual friend nemen. Het is in Aziatische landen al heel normaal en er is daar zelfs al iemand getrouwd met z’n virtuele vriendin. Artificiële intelligentie is tegenwoordig best ver en het schijnt dat je echt wel goede gesprekken met zo’n vriendje of vriendinnetje kunt hebben. Er is een toffe film die over dit onderwerp gaat:  Her met Joaquin Phoenix in de hoofdrol. Je weet wel die van Joker. (als je die nog niet gezien hebt dan zou ik dat zeker doen).

4. Je kunt ook een stapje verder gaan dan een AI-partner en dat is een Reall Doll kopen. Dan heb je een geest (AI) en een lichaam waar je wat mee kunt doen????. Ook hier is trouwens een film over gemaakt: Lars and the real Girl.

Het laatste redmiddel

En als je dan echt tegen de muren op giert is het goed te weten dat PornHub Premium de aankomende maand gratis is.

Succes en sterkte. Ik lijd met jullie mee!

View Comments (0)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online