Aan het lezen
Interview: Jon Sewi & zijn 20 Song Game

Interview: Jon Sewi & zijn 20 Song Game

Hij maakt 833 muziekalbums, in 10.000 uur, met sessies van 12 uur en is nu bij album nummer 68. Welkom in de wereld van Jeremy a.k.a Jon Sewi: muzikant, videomaker en kunstenaar uit Alkmaar met een liefde voor lange muzieksessies en mooie getallen.

In 2019 deed hij mee aan Festival KUUB met een 4 uur durende live sessie in het Stedelijk Museum Alkmaar. Dit jaar is Festival KUUB omgetoverd tot Studio KUUB en deed hij o.a. mee aan de rubriek ‘Beter Goed Gejat’. Onlangs stopte hij met werken als leraar natuurkunde, om zich helemaal op muziek te storten. Met de ‘20 Song Game’: een spel waarin je 12 uur achter elkaar 20 nummers maakt, brengt hij nummer na nummer uit. Hij zoekt nog muzikanten die mee willen doen aan deze uitdaging!

Ok. Dus een 24-jarige Alkmaarse muzikant maakt véél nummers, heeft al bijna 70 albums uitgebracht, maar heeft geen uitverkochte zalen, sterallures en wereldtournees? Wie is dit muzikaal talent? Ik, Nina Bakker, schrijver bij Shuffle en PR-dame bij KUUB, besloot dat het tijd was voor een therapiesessie en eens diep in die muziekwereld van Jon Sewi te duiken. Eigenlijk was het gewoon een interview.

Nina interviewt KUUB-deelnemer Jon Sewi.

Festival KUUB is dit jaar gedurende de hele maand juni! Iedere maandagavond is de online streaming-show Studio KUUB om 19.30 uur live op Facebook. Volg daarnaast gratis workshops óf doe gezellig mee met de Shuffle KUUBBINGO aanstaande donderdag 18 juni!

Wil je ook meedoen met de 20 Song Game? Stuur Jon Sewi een mailtje: info@jonsewi.com

View Comments (0)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online