Aan het lezen
Movie Meet-up: Leer alles wat je wilde weten over film

Movie Meet-up: Leer alles wat je wilde weten over film

Avatar foto

Casual een filmpje kijken doe je zo. Maar heb je wel eens kritisch naar een film gekeken? Wat maakt nou eigenlijk een goede film? En waar moet je dan op letten? Op zondag 21 november krijg je antwoord op al deze vragen en leer je film kijken als een pro. Filmexpert Rudi de Boer neemt je in een gezellige en inspirerende middag mee in de wereld van filmanalyse. Aan de hand van voorbeelden laat hij je zien hoe films worden gemaakt, welke tools ingezet worden en waarom een film eigenlijk spannend, eng of grappig is. Aansluitend ga je na de meet-up naar het Filmhuis om je nieuwe kennis in praktijk te brengen!

Zondag 21 november: Meet-up met filmpro Rudi de Boer

We hebben voor deze Shuffle Leert editie speciaal filmkenner Rudi de Boer uitgenodigd. Rudi, afgestudeerd in Theater-, Film- en Televisiewetenschappen, geeft door heel Nederland cursussen en lezingen over het analyseren van films. In 1,5 uur tijd leert hij je de fijne kneepjes van het film kijken. Denk hierbij aan acteren, camerawerk en geluid. Rudi verzekert je dat je nooit meer hetzelfde naar film zult kijken!. En moet je dan een filmkenner of filmfreak zijn? Nee, dat hoeft niet. Het wordt voor iedereen mega-interessant, denk aan een soort luchtig hoorcollege. Shuffle verzorgt daarbij de drankjes en een lekkere bite.

Weet je nu al zeker dat je mee wilt doen, scroll dan helemaal door naar beneden en schrijf je in!

Locatie meet-up:
‘Laatmakers’, Laat 27 in Alkmaar

Aansluitend: Film kijken @ Filmhuis Alkmaar

Dan is het natuurlijk nóg toffer als je je opgedane kennis die zondag direct in de praktijk kunt brengen. Het Filmhuis Alkmaar is gul en nodigt alle bezoekers van deze meet-up uit om naar de film te komen. Je kaartje is dus geheel gesponsord en onderdeel van deze Shuffle Leert editie. Welke film je gaat zien, blijft uiteraard een verrassing.

Locatie film kijken:
Filmhuis Alkmaar, Pettemerstraat 3 in Alkmaar.

Programma Shuffle Leert: film kijken

13.15 – 13.30 uur Inloop @ Laatmakers, Laat 27 in Alkmaar
13.30 – 15:15 uur Start Meet-up met filmpro Rudi de Boer inclusief pauze
15.15 – 16.00 uur Vertrekken richting
Filmhuis Alkmaar (eigen vervoer)
16.00 – 17.50 uur Film kijken @ Filmhuis Alkmaar

Kosten en inschrijven

Kosten: €5,00 p.p. (inclusief drinken, een bite en filmticket)

Deze meet-up van Shuffle Leert wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Alkmaar.

View Comments (0)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online