Wie zijn wij

Hey! Wat leuk dat je op onze site een kijkje neemt. Wij zijn Shuffle. Aangenaam!
Benieuwd wie Shuffle maken en wat we precies doen? 
Wij vertellen je graag meer.

Stichting Shuffle is hét jongerenplatform voor mening en creatief talent in Alkmaar. Bij Shuffle draait het niet om de kijkcijfers, maar om inhoud, talentontwikkeling, verbinding en ontmoeting.

Voor nieuwsgierig Alkmaar

We zijn een club jonge enthousiaste creatievelingen en we schrijven, filmen en fotograferen Akmaarse zaken die ons bezighouden en die wij belangrijk vinden. Denk aan een interview met een dakloze, een muzikant, een ondernemer, een kunstenaar, organisatie of nieuw initiatief. De Shuffle-crew duikt regelmatig de stad in op zoek naar deze verhalen. Daarnaast organiseert Shuffle ook offline events in de stad onder de noemer Shuffle Leert. Bijvoorbeeld fotografie-, film- en schrijfworkshops of een inspirerende meet-up. Oftewel, Shuffle is er voor iedereen die nieuwsgierig is. Zowel de makers als de volgers!

Onze missie

Onze missie? Jongeren in Alkmaar verbinden. Dat doen wij enerzijds door de mensen, initiatieven en organisaties in Alkmaar een podium te geven en anderzijds door onze stadsgenoten via de kanalen van Shuffle op de hoogte te houden van wat er speelt in onze mooie stad.

Wie maken Shuffle

Shuffle bestaat uit een groep enthousiaste vrijwilligers uit Alkmaar en omgeving. Ons motto: iedereen mag meedoen. Dus of je nou heel veel ervaring hebt, of juist helemaal niet, dat maakt ons echt niet uit. Wij zijn van mening dat iets willen, belangrijker is dan iets kunnen. Juist deze mix maakt Shuffle zo uniek. Onze crew bestaat uit zowel doorgewinterde als beginnende schrijvers, videofanaten, fotografen en andere creatievelingen die vormgeven en illustreren. Wil je ook meedoen? We zoeken nieuwe crewleden.

Shuffle is in juni 2014 opgericht door Ema Najetovic en Karlijn Plunkett. Na jaren met succes de kar te hebben getrokken, is het Shuffle-stokje inmiddels doorgegeven in 2018 aan twee enthousiaste coördinatoren: Maxime Zippora en Dionne Pekel. Twee jaar later koos Dionne ervoor om zich te focussen op het schrijven voor Shuffle. En nam Niels van der Busse haar coördinatorschap over. Het Shuffle-bestuur (actief sinds 2017) heeft een adviserende en controlerende functie en zorgt dat we de juiste koers blijven varen.

Gesteund door oa. Gemeente Alkmaar

Shuffle wordt gesteund door gemeente Alkmaar. Ook werken we regelmatig samen met organisaties, ondernemers en andere initiatieven in de stad. Want samen kan je meer!

Shuffle vergaderingen

Eens per maand komt de Shuffle-crew samen om te brainstormen over welke onderwerpen we via ons platform weer gaan delen. Geen suffe en saaie meetings zonder duidelijk doel, maar een inspirerende en gezellige avond, waarbij je samen verbindt en zo tot nieuwe toffe ideeën komt. Zodat je bomvol inspiratie weer naar huis gaat.

Zelf meedoen of samenwerken?

Denk jij nu? Dit lijkt mij heel leuk! Kom dan bij Shuffle schrijven, fotograferen of filmen. Of misschien heb je een idee voor een samenwerking? Deel je idee met ons en laten we samen kijken naar de mogelijkheden. Stuur een bericht naar coördinatoren Niels en Maxime.

Doe lief en sponsor

Vind je het ook belangrijk dat er een plek is in de stad waar enthousiaste makers kunnen samenkomen en zo de stad en haar initiatieven mooi in beeld brengen? Help ons dit levendige en leuke platform in stand te houden. Neem hier contact met ons op