Aan het lezen
Shuffle Schrijfmarathon 2019

Shuffle Schrijfmarathon 2019

Avatar foto

Shuffle Magazine organiseert opnieuw een Schrijfmarathon in Alkmaar. Na het grote succes van de eerste editie in 2017 kan een tweede niet uitblijven! De Schrijfmarathon vindt van 22 t/m 24 november 2019 plaats en de inschrijvingen zijn nu gestart. Doe je ook mee? Het wordt awesome!

Shuffle Magazine wil met de Schrijfmarathon mensen uit Alkmaar en omgeving uitdagen en inspireren om meer te schrijven. Hoe? Door te leren en te doen! Samen, een weekend lang. De Schrijfmarathon wordt georganiseerd in samenwerking met Bibliotheek Kennemerwaard en mede mogelijk gemaakt door het Victoriefonds.

UPDATE: de schrijfmarathon is inmiddels uitverkocht.

Wat kun je verwachten?

Van 22 t/m 24 november slapen we in King’sInn Cityhostel In Alkmaar. Verwacht een creatieve bootcamp. Je gaat workshops volgen, toffe mensen ontmoeten, inspirerende plekken bezoeken, werken aan je schrijfskills door te leren en te doen én lekker eten natuurlijk, want schrijven op een lege maag is. niet. leuk.

Het wordt een pittig weekend, maar het harde werken wordt beloond. Er zijn namelijk prijzen te winnen!

Heb je hiervoor ervaring nodig?

Absoluut niet! Echt iedereen is welkom, of je nu veel schrijft, af en toe of het wel wilt maar eigenlijk nooit doet, iedereen is welkom! Het gaat erom dat je:
1) … het leuk en gezellig vindt en iets wilt leren.
2) … je tussen de 18 jaar en 35 jaar bent!

Als afsluiting van dit weekend lever je een artikel in en daarmee kun je een mooie prijs winnen, de hoofdprijs is een weekendje weg via Srps.me. Dus waar je heen gaat, hoor je pas op het vliegveld. Leuk hé!

Kosten

Je betaalt €35,- inschrijfgeld en daarvoor krijg je:

 • Twee overnachtingen in King’s Inn Cityhostel
 • Ontbijt, lunch en diner tijdens de marathon
 • Twee workshops naar keuze
 • Een inspiratiebezoek in de stad passend bij je interesses
 • Een bak vol gezelligheid en 39 nieuwe vrienden!

Workshops

De workshops worden gegeven door de leukste en beste professionals uit de omgeving. Het aanbod:

 • bloggen/columns schrijven
 • upgrade je journalistieke skills
 • creatief schrijven
 • personages uitdiepen en dialogen uitschrijven
 • poëzie
 • interviewtechnieken
 • creatieve bootcamp

Inschrijvingen nu gestart!

Inschrijven voor de Shuffle Schrijfmarathon kan via onderstaande link. Let op: vol = vol!

UPDATE: de schrijfmarathon is inmiddels uitverkocht! 

Je ontvangt na inschrijving binnen een paar dagen mail van ons met een betaallink. Als de betaling binnen is, is je inschrijving definitief. Uiterlijk twee weken voor de schrijfmarathon ontvang je alle andere informatie die je nodig hebt.

Twijfel je nog? Anderen vonden dit …

Hier een aantal reviews over de Schrijfmarathon in 2017.

Rosa: “De Shuffle Schrijfmarathon was voor mij als een perfecte cocktail op een zomerdag. Nieuwe dingen geleerd, verbinding gelegd met de stad, creatief met schrijven geweest en vooral: vrienden voor het leven gemaakt, want wat was het enorm gezellig!

Een van de leukste weekenden van het jaar, voor letterlijk iedereen. Want dat is zo mooi aan Shuffle, we zijn allemaal compleet verschillend, maar net zo welkom.”

Pieter: “Een ontmoeting met gelijkgestemden. Met creatievelingen. Een weekeinde waarin vermaak aan schrijfontwikkeling wordt gekoppeld. Het vindt plaats in de dynamische binnenstad van Alkmaar. Je leert leuke, nieuwe mensen kennen, wat weer nieuwe inspiratie oplevert.”

Shanna: “Voor ik meedeed aan de Shuffle schrijfmarathon schreef ik alleen voor mezelf, gewoon in een dagboek. Tijdens dit weekend, wat zowel op sociaal als inhoudelijk niveau met recht een marathon mag heten (lange dagen en korte nachten), heb ik zoveel geleerd!

De workshops waren heel leerzaam en leuk. Ik heb daarna ook besloten mij bij Shuffle aan te sluiten, om ‘echt te gaan schrijven, maar ook zeker door de gezellige mensen die ik heb leren kennen tijdens de schrijfmarathon. Een aanrader!”

Ga naar het Facebook -event van de Shuffle Schrijfmarathon en ontmoet alvast je nieuwe vrienden! 

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online