Aan het lezen
Shuffle Foto Expeditie

Shuffle Foto Expeditie

Of je nou vaker foto’s maakt of juist nooit. De Shuffle Foto Expeditie is voor iedereen! Zondag 16 mei ga je met je telefoon en een Shuffle tas vol inspiratie op pad om mooie foto’s te maken. Bekijk je vertrouwde stad vanuit een ander perspectief, gebruik onze tips en geheime goodies. En maak de mooiste foto’s. Wie weet win je ook nog eens een van onze vette prijzen!

Wat kun je verwachten?

De Expeditie bestaat uit een tal van originele foto-opdrachten om jou uit te dagen anders naar je omgeving te kijken en je creativiteit te gebruiken. Deze opdrachten zijn gemaakt door fotograaf Keith Montgomery. Wat je nodig hebt? Een opgeladen telefoon mét camera, enthousiasme en de Shuffle goodiebag! Dat laatste krijg je natuurlijk van ons aan het begin van je Expeditie. Wat zit daar dan allemaal wel niet in? Onder anderen je opdrachten, fotoattributen en meer willen we eigenlijk niet verklappen.

Zondag 16 mei kun je tussen 13:00 en 13:30 de Shuffle goodiebag ophalen bij Trooper (Achterstraat 14, Alkmaar).

 © Marcel Prager

Ga geheel coronaproof op pad in duo’s of solo! Speel met perspectief, lichtinval én met de door ons meegegeven attributen om je opdrachten zo creatief mogelijk uit te voeren. Kom je er niet uit of heb je even geen inspiratie? Geen paniek! Via Instagram geeft fotograaf Keith Montgomery je tips zodat jij die perfecte foto kunt maken. Niet alleen leuk, ook nog eens super leerzaam! Mocht je ons nog niet volgen op Instagram, doe dat nog even gauw en houd onze stories in de gaten die dag.

Prijzen

De door jou gemaakte foto’s leveren punten op. Hoe beter de foto, hoe meer punten van onze jury! Wij tellen je score op en wie weet val je wel in de prijzen… Wanneer je als duo ingeschreven bent speel je onder 1 naam en win je samen de prijs.

Eerste prijs: Een boottocht van twee uur door Alkmaarse wateren @ Alkmaarse bootjes verhuur
Tweede prijs: Suppen (stand up paddling) voor een uur @ El kombi
Derde prijs: Waterfietsen voor een uur door de grachten van Alkmaar @ Kings Inn

Duur en aanleveren foto’s

De expeditie duurt bij elkaar ongeveer 2 uur, maar dat is natuurlijk helemaal afhankelijk van hoe snel je door de opdrachten heen gaat, verdwaald raakt in een patatzaak of dat plekje in de zon niet wilt verlaten. Uiterlijk om 17:00 stuur je je foto’s naar ons toe via Whatsapp (deze krijg je van ons op de dag zelf). Onze jury gaat dan in beraad en wij maken de volgende dag de winnaars bekend.

 © Nathalie Kamp

Kosten

Je kunt je inschrijven als duo of solo. Kosten bedragen deelnamegeld en de goodiebag.
Een persoon: € 7,50,-
Twee personen: € 15,-

Ervaring is niet nodig!
Een professionele camera ook niet, alleen een mobiele telefoon

Schrijf je hier in!

*Dit evenement is mede mogelijk gemaakt door de steun van Gemeente Alkmaar.

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online