Aan het lezen
Shuffle leert: films kijken als een baas (gratis) (dit evenement gaat niet door)

Shuffle leert: films kijken als een baas (gratis) (dit evenement gaat niet door)

Avatar foto
Shuffle leert: film kijken met kenner Rudi de Boer

Films kijken als een baas? Kun je dat leren? Jazeker! Op zaterdagmiddag 4 april 2020 duiken we samen met Rudi de Boer in de wereld van films. Rudi is, naast een fijne toffe gast, dé kenner op dit gebied. Verwacht een gezellige en interessante middag. Aan de hand van voorbeelden krijg je een idee over hoe een film wordt gemaakt. Welke tools worden er ingezet? En wat doet dat met ons als kijkers? Waarom is een film eigenlijk spannend, eng of grappig? Kortom, een beetje zoals het VPRO-programma ’De Kijk van Koolhoven’, alleen dan live, in je eigen stad én gratis.

Zaterdag 4 april: gratis meet-up met filmpro Rudi de Boer

Kom je ook? Ja toch! We hebben voor deze Shuffle leert editie speciaal filmkenner Rudi de Boer uitgenodigd. Een echte filmbaas die jou en mij in 1,5 uur tijd de kneepjes van het film kijken gaat leren.

We horen denken: moet ik hiervoor een filmkenner zijn? Nee, dat hoeft niet. Het wordt voor iedereen mega interessant, denk aan een soort luchtig hoorcollege. Shuffle zorgt die middag voor een drankje en een bite. Let op: Toegang is dus gratis, aanmelden verplicht.

Locatie meet-up:
Waterkant Alkmaar, Kanaaldijk 301 in Alkmaar.

Aansluitend: film kijken @ Filmhuis Alkmaar

Dan is het natuurlijk nóg toffer als je je opgedane kennis die zaterdag direct in de praktijk kunt brengen. Het Filmhuis Alkmaar is gul en nodigt alle bezoekers van deze meet-up uit om naar de film te komen. Ja ook dit is gratis toegankelijk en onderdeel van deze Shuffle leert editie. Welke film je gaat zien, blijft een verrassing. Maar believe us: hij is goed!

Locatie film kijken:
Filmhuis Alkmaar, Pettemerstraat 3 in Alkmaar.

Programma Shuffle leert: film kijken

Het programma ziet er dan als volgt uit:
13.00 – 13.30 uur Inloop @ Waterkant Alkmaar
13.30 – 15.00 uur Meet-up filmpro Rudi de Boer
15.00 – 16.00 uur Tijd voor een kleine bite en vertrekken richting
Filmhuis Alkmaar (eigen vervoer)
16.00 – 17.50 uur Film kijken @ Filmhuis Alkmaar

Meld je nu aan. Vol=vol!

We organiseren deze Shuffle leert voor jongeren van 18 t/m 35 jaar. Aanmelden? Stuur een mail naar maxime@shufflemagazine.nl. Je ontvangt na aanmelding een bevestiging van ons.

Tot dan? Tof!

View Comments (2)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online