Aan het lezen
Shuffle Leert: korte verhalen schrijven met schrijfpro Yvonne Doff (online)

Shuffle Leert: korte verhalen schrijven met schrijfpro Yvonne Doff (online)

Avatar foto

Een kort verhaal schrijven. Dat lijkt misschien simpel, maar hoe pak je dat eigenlijk goed aan? Waar begin je, welke stappen volg je en welke tekstvorm past dan het best bij jouw verhaal of boodschap? Op zondag 29 november vertelt schrijfpro Yvonne Doff je er alles over tijdens de online workshop Shuffle Leert: korte verhalen schrijven.

Wat ga je leren?

Yvonne Doff, ook wel bekend als The Writing Woman, is een echte schrijfpro die als geen ander weet hoe je een tekst in elkaar zet en tot leven brengt. De workshop focust zich op het schrijven van korte verhalen (teksten). Yvonne neemt je mee langs verschillende schrijftechnieken en deelt handige tips & trics die je helpen jouw schrijfproces te verbeteren. Of je nu non-fictie of fictie schrijft, dat maakt niet uit.

Tijdens de workshop geeft ze, naast het delen van haar kennis, ook korte opdrachten, zodat je schrijfspieren actief losgemaakt worden en de juiste woorden vanzelf gaan stromen. De workshop is voor iedereen toegankelijk, ook voor beginners.

Writing Woman Yvonne heeft er zin an!

Waar en wanneer?

De workshop vindt online plaats op zondag 29 november van 12:00 tot 13:00 uur. Je kunt de workshop dus vanuit huis volgen. De deelnemers ontvangen per mail voorafgaand aan de workshop een speciale link, waarmee je online kan intunen.

Wil je meedoen aan de workshop? High five! Schrijf je snel in, want er is maar beperkt plek. Deelname aan de workshop is GRATIS. Na inschrijving ontvang je van ons een mail met meer informatie.

Tot slot, doe mee aan de Shuffle Schrijfcontest!

Tot slot, willen we je nog een warme aanbeveling doen! Misschien heb je het al gezien of gehoord? Shuffle organiseert naast deze workshop ook de Shuffle Schrijfcontest. Dé schrijfwedstrijd voor iedereen die van schrijven houdt. Voor jou de perfecte plek om alle opgedane kennis uit de workshop van Yvonne direct in de praktijk te brengen. Oh yes!

Deelname aan de contest is gratis en kan gewoon vanuit huis. De drie beste teksten winnen een vette prijs. Deadline voor alle inzendingen is zondag 6 december voor 17.00 uur. Vooraf aanmelden verplicht. Klik hier voor meer informatie


View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online