Shuffle zoekt jou!

Ben jij een (beginnend) vormgever, fotograaf of videofanaat? Dan zoekt Shuffle jou.

Even voorstellen …

Hey, hallo. Wij zijn Shuffle! Hét jongerenplatform voor mening en creatief talent in Alkmaar en iedereen mag meedoen! We komen maandelijks samen in de stad om te brainstormen over wat voor onderwerpen we weer met onze stadsgenoten gaan delen via Shuffle Magazine. Shuffle draait op vrijwilligers. Onze crew bestaat uit een club creatievelingen die allemaal dezelfde passie delen: de stad Alkmaar. Met haar mooie mensen, plekken en initiatieven.

De missie van Shuffle? Verbinden. We vertellen in woord en beeld over maatschappelijke en culturele onderwerpen, over dingen die ons bezighouden of die we spotten in de stad. We geven Alkmaarders met een bijzonder verhaal, een stichting, een initiatief of organisatie uit de stad graag een podium, zodat andere Alkmaarders ook van die toffe initiatieven gaan horen.

Shuffle richt zich op jongeren uit regio Alkmaar. We zijn een onafhankelijk platform en krijgen steun van gemeente Alkmaar. Naast het up-to-date houden van ons online magazine organiseren we ook regelmatig workshops en events in de stad. Denk aan schrijf- foto- en videoworkshops gegeven door een professional, zodat we samen nog beter worden in wat we doen.

Word jij onze nieuwe creatieve held?

We zoeken dus nieuwe creatieve helden die het leuk vinden om op vrijwillige basis foto’s te schieten, video’s te maken of te vormgeven. Het gaat er niet om dat je al jarenlang ervaring hebt, ook juist beginnende beeldmakers die graag actiever willen zijn en ervaring willen op doen, zijn van harte welkom.

Wat verwachten we van jou? Dat je regelmatig bij onze meetings met de crew aanschuift, je creatieve bijdrage levert en vooral: lekker jezelf bent. Wat krijg je hiervoor terug? Een boel inspiratie, nieuwe vrienden, ervaring, inspiratie, energie en gezelligheid. Do we need to say more?

Interesse?

Is dit iets voor jou en wil je meer weten? Meld je aan. Neem contact op met onze coördinator Maxime via maxime@shuffle-alkmaar.nl en hopelijk mogen we je snel verwelkomen in onze Shuffle-crew!

Meer weten over Shuffle?