Shuffle zoekt jou!

Is schrijven jouw ding en vind je verhalen maken over Alkmaar tof? Dan zoekt Shuffle jou!

Eerst even voorstellen

Hey, hallo. Wij zijn Shuffle! Hét jongerenplatform voor mening en creatief talent in Alkmaar en iedereen mag meedoen! We komen maandelijks samen in de stad om te brainstormen over wat voor onderwerpen we weer met onze stadsgenoten gaan delen via Shuffle Magazine. Shuffle draait op vrijwilligers. Onze crew bestaat uit een club creatievelingen die allemaal dezelfde passie delen: de stad Alkmaar. Met haar mooie mensen, plekken en initiatieven.

De missie van Shuffle? Verbinden. We schrijven over maatschappelijke en culturele onderwerpen. Over dingen die ons bezighouden of die we spotten in de stad. We geven Alkmaarders met een bijzonder verhaal, een stichting, een initiatief of organisatie uit de stad graag een podium, zodat andere Alkmaarders ook van die toffe initiatieven gaan horen.

Shuffle richt zich op jongeren uit regio Alkmaar. We zijn een onafhankelijk platform en krijgen steun van gemeente Alkmaar. Naast het up-to-date houden van ons online magazine organiseren we ook regelmatig workshops en events in de stad. Denk aan schrijf- foto- en videoworkshops gegeven door een professional, zodat we samen nog beter worden in wat we doen.

Kom schrijven voor Shuffle!

We zoeken dus enthousiaste schrijfgekkies die op vrijwillige basis een bijdrage willen leveren aan Shuffle. Wat dat betekent? Dat je schrijven te gek vindt en niet meteen een pro hoeft te zijn. Het gaat niet om goed je schrijft, maar dat je schrijft. Wat verwachten we van jou? Dat je regelmatig bij onze meetings met de crew aanschuift, actief meedenkt, een artikel voor ons schrijft en vooral: lekker jezelf bent. Wat krijg je hiervoor terug? Een boel inspiratie, nieuwe vrienden, ervaring, energie en gezelligheid. Do we need to say more?

Interesse?

Is dit iets voor jou en wil je meer weten? Meld je aan. Neem contact op met onze coördinator Maxime via maxime@shuffle-alkmaar.nl en hopelijk verwelkomen we je snel in onze Shuffle-crew!

Meer weten over Shuffle?