Aan het lezen
Sophie en Filosofietje: webcamsex

Sophie en Filosofietje: webcamsex

Avatar foto

We stellen allemaal vragen en we denken allemaal anders. Sophie en Filosofietje zetten jou tijdens de waan van de dag graag aan het denken; ook dat is Shuffle.

 

Sex sells hoor je toch vaak in de media en op tv, Fil?” “Hoe kom je daar nu weer bij, Sophie. We staan hier op de N9 naast de Mac en dat vind ik behoorlijk seksloos.” Sophie wijst naar de reclamezuil terwijl ze de radio in de auto iets zachter zet. “Een paar maanden geleden stond hier ook al een reclamezuil met de vrolijke boodschap om met Bobbi Eden te gaan webcammen. Nu staat die Kelly van Big-Brother ofzo met een vlag in haar hand en met wederom de vraag om weer te gaan webcammen.” Filosofietje kijkt uit het raam en ziet de poster.

 

“Wel eens gehoord van de vraag of je mag masturberen in de trein, Sophie?” Filosofietje pakt ondertussen de afslag naar Egmond aan Zee en bekijkt de reclamezuil nog maar eens goed. “Eh, sorry Fil, wát zeg je? Of ik wel eens het plan heb opgevat om in de trein te gaan masturberen? Op het toilet dan zeker?” “Nee, Sophie, gewoon in de trein tussen de mensen, in de avondspits bijvoorbeeld.” Sophie zet haar zonnebril op haar hoofd en fronst. “Nee, Fil, dat kan toch niet, dat kan toch écht niet.”


“Met die vraag sla je overigens wel de spijker op zijn kop, Fil. De seksualiteit in het openbaar is wat mij betreft volledig aan het doorslaan. Wat hadden we moeten zeggen tegen mijn neefje en nichtje als zij nu achterin zouden zitten? Ik ben dan verplicht te gaan uitleggen aan die kids wat webcamsex is en uiteraard wáárom dat hier langs de weg hangt. Vervolgens gaan ze thuis op internet nog even googelen en binnen de kortste keren zijn ze ranzige porno aan het kijken.”


“Zozo, Sophie, een taboe op lust?” Filosofietje kijkt al grijnzend voor zich uit. “Opeens geen seks meer vóór het huwelijk? Dan moet je nog een hoop terugdraaien… Ik vraag mij af waarom je de reclamezuil zo omstreden vindt, schaam je je voor seksualiteit? Weet wel dat schaamte veel taboe, geheimhouding en zwijgen met zich meebrengt, Sophie.” Filosofietje draait haar raam open en zet de radio weer wat harder.

 

“Je gaat een beetje ver, Fil. Ik vind dat schaamte hier niets mee te maken heeft. Ik ga niet masturberen in de trein omdat ik daar geen andere mensen mee wil opzadelen, ik houd het liever privé. Net zo privé vind ik de keuze om webcamsex te bekijken, daar is geen reclamezuil voor nodig.” Sophie draait ook haar raam open en geniet van de frisse wind die meteen naar binnen waait.

View Comments (0)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online