Aan het lezen
Vacature: voorzitter stichting Shuffle Alkmaar

Vacature: voorzitter stichting Shuffle Alkmaar

Stichting Shuffle is hét jongerenplatform voor mening en creatief talent in Alkmaar. Bij Shuffle draait het niet om de kijkcijfers, maar om inhoud, talentontwikkeling, verbinding en ontmoeting. Dat doen wij door als groep vrijwilligers op pad te gaan en mooie artikelen, video’s en foto’s te maken en te delen via onze website en socials. En ook door het organiseren van fysieke workshops.

Shuffle bestaat uit een groep vrijwilligers, 2 coördinatoren en een bestuur. En wij zijn op zoek naar een nieuwe voorzitter.

Ben jij? Iemand die zowel oog heeft voor het grote plaatje als de details? Heb jij een frisse blik? Ben je nieuwsgierig, verantwoordelijk en ook betrouwbaar? En heb je liefde voor de stad Alkmaar? En tussen de 18 en 38 jaar?

Wij zoeken: iemand die voorzitter wilt zijn van ons bestuur op vrijwillige basis. Het gaat om een klein bestuur, namelijk een penningmeester en een voorzitter. Die dus nauw samenwerken met de coördinatoren. Eens in de 6 weken komen jullie samen.

Jouw taken:

  • Je bewaakt de doelen van Shuffle
  • Controleert de uitvoering van de coördinatoren
  • Denkt mee over verbeteringen in het belang van Shuffle
  • En zet je netwerk in ten goede van de stichting
  • Dit alles kost gemiddeld zo’n 3 uur per maand.

Ook ben je welkom bij de maandelijkse vergaderingen met onze crew. Die heel gezellig en inspirerend zijn.

Word je enthousiast van deze vacature? Neem dan contact met ons op door een mailtje te sturen naar info@shuffle-alkmaar.nl of bel/app naar 06-57831798

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online