Aan het lezen
Video: op bezoek bij DE BROEIKAS

Video: op bezoek bij DE BROEIKAS

Avatar foto
© Arjen Dienske

Als er ergens in de stad creatieve en vrije geesten samenkomen dan is het wel in DE BROEIKAS op de eerste vrijdag van de maand. Noem het een jam, noem het een plek waar gecontroleerde herrie gemaakt wordt. Doe daar visuals, een vleug poëzie en een passende kunstinstallatie bij en het recept is compleet. Klinkt het nog steeds een beetje vaag? Dat is het ook, maar wel van een soort toffe vaagheid. Iedereen mag meedoen en dat is precies waarom Shuffle DE BROEIKAS een warm hart toedraagt. Of je nu een techno-artiest bent met een vernuftig knoppenkastje of gewoon een oude blender met een baksteen erin meeneemt. Hier kan en mag het. Own een stopcontact en GO!

Oké, leuk. Maar hoe ziet dit er dan echt uit? Shuffle reporters Rosa en Dionne gingen afgelopen editie een kijkje nemen en namen hun camera mee. Ze spraken o.a. met organisator Jasmijn van Vliet en bezoekers. Check de video hieronder. Het was tof!

(Montage: Rosa de Boer – muziek: HERR ALT – Get Away)

De volgende BROEIKAS? Die staat gepland op vrijdag 7 december om 19.30 uur. Locatie: de kas naast HAL25 aan de Pettemerstraat. Toegang = graties.

(Foto header: Arjen Dienske)

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online