Aan het lezen
Op ontdekking met wandelcoach Pauline Hartman

Op ontdekking met wandelcoach Pauline Hartman

Wandelcoach Alkmaar - Pauline Hartman Coaching

Onlangs ging ik, midden in het groen van Geestmerambacht, op ontdekking met wandelcoach Pauline Hartman. Ik had eigenlijk geen directe hulpvraag aan Pauline. Toch ging ik, na een uur in de natuur, opgeruimd en opgetogen over wat er allemaal op z’n plek was gevallen weer naar huis. Met eenvoudige en praktische oefeningen van Pauline kreeg ik nóg meer inzicht in waar ik stond en waar ik naartoe wil(de). Dus daar kan ik komende herfst lekker mee aan de slag. Echt een cadeautje! Geef jij jezelf weleens een coachingsessie cadeau? 

Tekst: Hester Ozinga

Cadeautje voor jezelf: vraag hulp

Je knippert twee keer met je ogen en de zonnige zomer is weer voorbij. Op naar de herfst! Ben jij weerbaar (genoeg) tegen de kortere en koudere dagen? Of kost alles je op dit moment meer energie dan je graag zou willen omdat je veel piekert, wakker ligt of je voor je gevoel de goede afslag op de rotonde steeds mist? Een beetje hulp van buitenaf kan soms een heel fijn cadeau voor jezelf zijn. Vaak ligt een oplossing of een antwoord heel dichtbij, alleen zien we het juist daardoor vaak zelf niet zo goed.

Wandelcoach Alkmaar

Er zijn trainers, coaches en therapeuten in allerlei soorten en maten. Pauline Hartman is een coach bij wie je snel terecht kunt voor een fijn gesprek. Je hoeft niet weken te wachten op een afspraak en ze is zelfs in de avonduren beschikbaar. Pauline maakt een afspraak met je op een fijne plek in het groen bij het Geestmerambacht. Daar laat ze jou door middel van diverse praktische oefeningen ontdekken, stap voor stap, wat de reden zou kunnen zijn dat je je wat wiebelig voelt of veel loopt te piekeren. Je hoeft niet meteen een heel traject af te spreken. Eén gesprek kan vaak al heel verhelderend zijn voor jezelf. Een volgende stap kun je zetten wanneer jij daar klaar voor bent.

Vooruit

Een coach is er om je vooruit te helpen. Bij Pauline hoef je niet te graven in je verleden, mocht dat iets zijn wat je niet zo nodig vindt. Ze helpt jou juist vooruit door samen te kijken op welk vlak in jouw leven je tevreden bent, en op welk vlak je dingen misschien graag anders zou willen. Dit inzicht en het bewust nadenken over welke kleine stappen je zou kunnen zetten is vaak al een heel fijn cadeau voor jezelf!

Tips van Pauline

Pauline is gecertificeerd coach, wandelcoach, budgetcoach (NEN 8048) en NLP Master Practitioner. Pauline is een nuchtere Noord-Hollandse, superlief en heel geduldig. Het hoeft allemaal niet perfect, als je maar echt doet waar je blij van wordt. En dat kan ook stapje voor stapje. Dat is wat ze iedereen in haar coaching sessies meegeeft. Via Instagram en Facebook deelt Pauline wekelijks tips met haar volgers.

Ja, ik wil wel op ontdekking met Pauline!

Als je dit denkt, of je kent iemand die je op ontdekking met Pauline zou willen sturen, lees dan nog even verder. Speciaal voor twee lezers van Shuffle stelt ze een ‘ontdekkingsreis’ beschikbaar. Dit is een eerste sessie van een uur waarin zij jou (of degene die jij hiervoor opgeeft) stil laat staan bij wat er allemaal goed gaat, op welke fronten je heel tevreden bent en op welke vlakken je behoefte hebt om je persoonlijke situatie te verbeteren. En welke stappen je zou kunnen zetten om dit te bereiken.

Wat je hiervoor moet doen is Pauline volgen op Instagram en haar via een persoonlijk bericht op haar Instagramaccount (je reactie komt dan bij haar terecht, en is niet openbaar) laat weten waarom jij hier graag voor in aanmerking wil komen. Je kunt haar een bericht sturen tot 15 oktober 2019. Pauline neemt hierna contact met je op wanneer jij een van de twee gelukkigen bent.

View Comments (2)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online