Aan het lezen
Who run the world? Girls! #WomanLinkfestival

Who run the world? Girls! #WomanLinkfestival

Avatar foto

WomanLink, een sterke vrouwenorganisatie met aan kop Linda & Linda. Deze krachtige dames zetten zich in voor vrouwen in de regio Alkmaar met als doel: vrouwenzaken! Linda Frans en Linda Haver zijn sinds 2019 werkzaam bij WomanLink. Samen maken zij zich sterk om de positie van vrouwen in de regio Alkmaar te versterken en partners aan elkaar te linken. Waarom laten we dit niet samenbrengen op een festival dachten de dames. En daar was dan het eerste Womanlink festival in Alkmaar!

Geschreven door: Sadena Dontje

Zondag 8 maart @ Het Nieuwe Warenhuis

Bij een jong en nieuw festival hoort een goede locatie. Daarom vindt op zondag 8 maart het festival plaats in Het Nieuwe Warenhuis (oude V&D pand). Dit valt uiteraard samen met internationale vrouwendag. Power to the ladies! Linda & Linda: We hopen alle mooie vrouwen op deze dag te zien. Laten we elkaar vooral helpen en versterken!”

Op dit gratis festival is er van alles te beleven en te doen. Denk aan; beauty, eten van Vrouwtje Köfte & Paola, readings van Praktijk de Levensvisie, je eigen tas laten drukken door Madelief van TWO EIGHT NINE DESIGN en nog veel meer!

Workshops

Ook is er een geweldig aanbod van diverse workshops met als doel om vrouwen te versterken. Zo kan je leren om beter te onderhandelen over je salaris door Maryan Suleiman. “Want vrouwen mogen vaak best iets brutaler zijn”. Ook is er een dj-workshop door DJ DNS! Hoe stoer?

Als je wil weten hoe je het beste jouw kwaliteiten en talenten het meest effectief in kan zetten. dan kan je terecht bij Marjan en Linda voor een basis-en verdiepingsworkshop.

Linda & Linda: “We hopen alle mooie vrouwen op deze dag te zien. Laten we elkaar vooral helpen en versterken!”

Omdat veel vrouwen het gevoel hebben om tegelijkertijd allerlei ballen in de lucht te moeten houden is er een interactieve workshop van Marjo Klaver, zij is Mastercoach en geeft je allerlei tips en tricks om een burn-out te voorkomen.

Voor de tech-vrouwen onder ons, kom je eigen trilrobot bouwen! Paola (Engelstalig), Rona en Frida helpen je om een robot te bouwen en je kan een kijkje nemen bij de 3D printer.

En tot slot, bewegen! Ladies trek de hoge hakken maar uit de kast voor de workshop High Heel Dance, door dansstudio Flex. Of kies je toch liever voor rolschaatsen? De leukste skate-juf van Skate Fever leert je alle skills!

Vrijheid als rode draad

Het thema dit jaar is vrijheid. Vrijheid om te doen wat je wilt en om nieuwe dingen te ontdekken. Kom jij 8 maart ook de vrijheid vieren? Linda & Linda zien je graag!

Wanneer: Zondag 8 maart 2020
Hoe laat? 13.00-19.00 uur
Waar? Het Nieuwe Warenhuis (Vijvertje 2 Alkmaar)
Toegang is gratis, maar aanmelden wordt gewaardeerd, dat kan hier
Meer informatie: WomanLink festival

View Comment (1)

Laat een reactie achter

© 2021 Shuffle Alkmaar. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Assured Online